KDO-Sport deed mee
aan de Prima Vista wedstrijd…

Op zaterdag 20 april werd de Prima Vista wedstrijd van het Rayon Voorne Putten en Rozenburg gehouden bij Holle Mare in Zwartewaal.

Voor deze wedstrijd hoeven de deelnemende recreanten geen oefeningen in te studeren. Prima Viste betekent ‘Op het eerste gezicht’. Alle oefeningen worden op de wedstrijddag twee keer voorgedaan en moeten zonder fouten en met een goede afwerking worden nageturnd.

De organisatie was perfect en werkelijk alles liep, volgens het geplande tijdschema, op rolletjes. Een compliment aan de Zwartewaalse vereniging is zeker op z’n plaats.

De oefeningen die geturnd moesten worden waren niet al te moeilijk, toch was het niet altijd eenvoudig de oefeningen goed en foutloos na te doen. Een oefening onthouden en ook nog eens perfect uitvoeren is een combinatie die soms problemen oplevert.

Uiteindelijk kwamen de volgende KDO’ers op het erepodium terecht.

Bij de meisjes: Fleur Overgaauw en Suzanne Pierse 1ste, Joëlle de Lange 2de, Fenne Kolbeek 3de, Daphne Knap 4de, Jara Dolk en Noa van Gelder 6de en Roxanne Wolf 7de.

Bij de jongens werden ook enkele prijzen in de wacht gesleept: Ruben van der Loo werd 1ste, Django Verburg en Maxim Poll 2de. Een mooie herinnering, in de vorm van een diploma, aan deze gezellige en sportieve wedstrijd was er voor alle deelnemers/sters.

 

Klik hier voor alle uitslagen…

Hieronder wat foto’s van de prijsuitreikingen…

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *