KDO dames conditie volleybaltoernooi…

Al voor de achtste keer in successie werd het jaarlijkse KDO conditie dames volleybaltoernooi gehouden. Elk jaar vindt deze activiteit eind maart begin april plaats. Ditmaal werd dit toernooi gehouden op zaterdag 6 april in gymzaal de Medeklinker gelegen aan de Plataanlaan.

Elk van de vier KDO conditiegroepen had een team van zes speelsters op de been weten te brengen. Er waren zelfs zo veel speelsters dat er een vijfde team kon worden samengesteld uit verschillende groepen. Elk team had een eigen ludieke ploegnaam verzonnen. Zo waren er de Pink Lady’s, de Leftover (mixteam), de Moriaantjes, de Rainbow Lady’s en het team Rood.

Elk team speelde in de voorronde twee keer een set tot 15 punten. De teams Rood en Pink Lady’s wisten door te dringen tot de finale die tot 25 punten werd gespeeld.

Alvorens de finale gespeeld werd had KDO voorzitter, de heer Piet Poot, nog een verrassing voor vier van de aanwezige dames. Deze dames, Riekje Wols, Lien Wuyster, Betsie Zegers en Willy van de Veen kregen een speldje en bloemen voor hun 25 jarig lidmaatschap van KDO-Sport.

De volleybal finale was een grote overwinning (25-12) voor het team de Pink Lady’s. Dit team bestond uit Alinda Koelewijn, Riekje Wols, Kiki Sira, Maroesjka Bonefaas, Leny de Reus en Monique van der Weerd. Het winnende team traint elke maandag in de gymzaal aan de Ravensehoek.

Na afloop werd, onder het genot van een kopje koffie of thee, nog lang en gezellig nagepraat in onze KDO Foyer.

Peter

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *