ANNIEK POSTEMA  KAMPIOEN HALVE FINALE NK…

Afgelopen zondag was de halve finale turnen 3e div. Deze werden gehouden in Nederweert. Van KDO-Sport hadden voor deze wedstrijd 7 turnsters zich direct weten te plaatsen via de regio wedstrijd.

In de 2e ronde turnde Nathalie Meurs  in de categorie pupillen 1. Voor haar super knap want vorig jaar zat ze nog in de 4e divisie dus 1 divisie omhoog en toch gelijk door naar de halve finale. Nathalie heeft een redelijk goede wedstrijd geturnd. Hier en daar een paar foutjes maar zeker een ervaring rijker. Zij behaalde 46.917 pnt goed genoeg voor een 15e plaats.

Daarna waren de jeugdmeisjes India Scholenberg, Quinty Hagenaar  en Iris Kers aan de beurt. Deze 3 turnsters zijn 1e jaars jeugd en mogen 2 jaar in deze categorie turnen. Dat was te zien in het deelnemersveld . We kwamen hier en daar toch nog tekort. De totaalscores waren  44.283 punten voor India, 39.967 punten voor Quinty en 39.533 punten voor Iris.


In de laatste ronde turnden de senioren. Hier dus Anniek Postema, Chantal van de Klooster  en Xanne Nanuru. Chantal had een lelijke blessure opgelopen op de training 5 dagen voor de wedstrijd, wonder boven wonder heeft zij toch haar wedstrijd kunnen draaien. Niet optimaal maar goed genoeg. Zij eindigde op de 6e plaats met 43.300 punten. Xanne behaalde totaal 42.400 punten, goed voor een 8e plaats. En Anniek was oppermachtig met een totaalscore  45.083 punten.

Anniek, Chantal, Xanne en India hebben een ticket bemachtigd voor de FINALE NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN  die gehouden zal worden op 13 april in Reusel.

Maar eerst gaat een groot aantal van onze turnsters naar de districtsfinale in Amsterdam die op 6 april gehouden wordt.

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *