KDO-Sport en het grote GYM feest!!!


Op 27 februari nodigde KDO-Sport de Hellevoetse jeugd uit kennis te komen maken met de gymnastieksport. Ruim honderd kinderen maakten van deze gelegenheid gebruik en… wat vonden ze het allemaal leuk!

Tien stations, met evenzoveel toestellen, waren opgezet in turnhal de Fazant en natuurlijk werden de instuivers begeleid door deskundige trainers en trainsters die, net als de deelnemers, genoten van het enthousiasme waarmee alle toestellen uitgeprobeerd werden.


Vooral de rekstok, waarop Epke Zonderland vorig jaar Olympisch kampioen werd, was in trek maar ook op de andere toestellen werd met veel plezier gegymd.

Ruim honderd kinderen weten nu hoe leuk een valkuil is, hoe het voelt om een free runners parcours af te leggen èn hebben ervaring met de verschillende trampolines die in de Fazant opgesteld staan.


In de pauze, waarin de kinderen wat te drinken kregen, gaven onze selectiejongens en meisjes en de springgroep demonstraties waar veel bewondering en applaus voor was.

Kortom: Een leuke dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *