Goud voor Jordi Hagenaar in Heerenveen…




Op 24 februari was er een invitatietoernooi in Heerenveen en Jordi Hagenaar viel de eer te beurt om voor de tweede keer uitgenodigd te worden voor dit toernooi.

Vorig jaar werd Jordi hier voor de eerste keer voor uitgenodigd en werd meteen winnaar.

Evenals vorig jaar was Steffano van Brummen uit Almere zijn grootste en sterkste tegenstander. Na vijf van de zes toestellen was het onderlinge verschil tussen deze twee turners maar 0.20 punten. Het laatste toestel, de brug, moest de beslissing brengen. Steffano liet een mooie oefening zien die hem een score opleverde van 18.70  punten. Jordi zette hier een grandioze oefening tegenover die zelfs een vol punt bonus opleverde en met een eindscore van 20.333 punten was Jordi zeker van de gouden medaille.

Nog net voor de prijsuitreiking kwam  Olympisch Kampioen Epke Zonderland trainen in de trainingshal. Natuurlijk maakte ondergetekende graag gebruik van deze mogelijkheid om Jordi en Epke op de foto vast te leggen.

Als dit Sidijk toernooi een voorbode is van wat er gaat komen kan het voor Jordi een succesvol turnseizoen worden.

Peter Souren

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *