Kdo-Sport Hellevoetsluis  Chantal van de Klooster districtskampioen...

Kdo Sport Hellevoetsluis  Chantal van de Klooster districtskampioen.
Afgelopen zaterdag werden er in Amsterdam 3e divisie wedstrijden gehouden.
 Deze keer in de categorie pupil 1 en 2  junior en senior.
In de ochtend waren de pupillen 1 en de junioren aan de beurt.
Voor Kdo zijn dat Melanie Pierse en Nathalie Meurs ( pupil 1 ) en Noa Poot ( junior).
Op deze wedstrijd kun je een plaats bemachtigen voor de halve finale Nederlandse Kampioenschappen  of voor de districtskampioenschappen.
Het ging goed met Nathalie. Zij zat vorig jaar nog in de 4e div. en staat dit jaar op plaats 7. Een zeer goede prestatie en zij mag dus direct door naar het N.K.
Melanie had ook een erg goede wedstrijd had zelfs het 3e vloercijfer van alle turnsters maar helaas ging de brug niet lekker. Toch heeft zij zich weten te plaatsen voor de Districtsfinale.
Met Noa ging het niet vlekkeloos vandaag en gelukkig krijgt ook zij nog een kans om op de districtsfinale te laten zien wat ze in haar mars heeft.
De middagronde waren de senioren van KDO aan de beurt. Voor 2 turnsters een ware beproeving omdat zij voor hun studie onlangs ruim 5 maanden in het buitenland zijn geweest. Hebben zij voldoende basis om weer met de top mee te draaien?
Bij Chantal van de Klooster ging het vandaag perfect. Met ruim 47.000 pnt stak zij er met kop en schouders bovenuit. En op een welverdiende 4e plaats voor Anniek Postema met 42.832 pnt. Zolang weggeweest en dit presteren dan heb je klasse in huis.
Xanne Nanuru behaalde een goede 5e plaats. Vandaag geen tsuka hara gesprongen en hopelijk gaat dat wel weer lukken op de halve finale.
Chantal   Anniek  en  Xanne zijn direct geplaatst voor de halve finale.
Voor Sandra Jongejan( ook net terug uit buitenland) bleek het hoofdbestuur te hoog maar desalniettemin was zij oppermachtig op de vloer. Het best behaalde cijfer was dus voor Sandra nl 11.800 pnt.  Ook Kayla de Vos 1e jaars senior deed goed mee . Sandra en Kayla hebben een ticket voor de Districtsfinale binnen.
Helaas was voor Elsa Fluks vandaag de balk het struikelblok. Het ging niet lekker en lukte niet. Vloer  brug en sprong lukte aardig. Maar niet genoeg voor een ticket.
Vandaag dus 4 Turnsters van KDO SPORT naar de halve finale die op 23 maart gehouden zal worden in REUSEL.
En dus die 4 van de halve finale en nog 3 andere turnsters  gaan naar de Districtsfinale op 6 april wederom in Amsterdam.
Angela

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *