Het grote gymfeest van KDO-Sport…

Na het succes van Epke Zonderland op de Olympische spelen is heel Nederland in de ban van de turnsport. In Januari zijn Epke en de KNGU begonnen aan een grote gym en turnpromotie campagne. KDO-Sport doet natuurlijk ook mee.

Op woensdag 27 februari nodigt KDO-Sport alle kinderen van Hellevoetsluis dan ook uit om kennis te komen te maken met deze geweldige sport en die kennismaking is ook nog eens in de bijzonder mooie turnhal de Fazant. Nee, jammer genoeg is Epke zelf niet aanwezig maar alle trainers en trainsters van KDO-Sport wel en het wordt gegarandeerd een leuke gymdag!
Van 10:00 uur tot 12:00 uur gaan we van start met de eerste ronde.
en van 13:00 uur tot 15:00 uur volgt er een tweede ronde.
Alle lagere schooljeugd vanaf 6 jaar kan dus kiezen of ze ’s morgens of ’s middags kennis komen maken met een turnhal waarin werkelijk alles kan!

Wil je ook weten hoe leuk de gymsport kan zijn? Kom dan springen op de reuze trampoline, neem een duik in de valkuil of stuiter over de airtumblingbaan.
Ook hangen en draaien aan de rekstok en balanceren op die smalle evenwichtsbalk behoren tot de mogelijkheden. En wie is er behendig genoeg om het free runners parcours af te leggen?
Tussendoor zullen turners en turnsters aan jullie laten zien wat je allemaal bij kunt leren bij KDO-Sport!

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *