India Schoolenberg Regio Kampioene in Amsterdam…
Afgelopen zaterdag,  2 februari, werden in Amsterdam Regio wedstrijden gehouden voor turnsters  3e divisie jeugd (12 en 13 jarigen) en D1 instappers (8 jarigen).

In de ochtendronde waren de instappers, Nikki Landwehr,  Carmen te Pas,  Lisanne van der Meer, Jordan den Braasem,  Jill Stevens en Fee de Pijper aan de beurt.
Nikki Landwehr werd in deze categorie keurig 5e. Carmen te Pas werd 10e  en dit betekent dat beide meisjes door mogen naar de districtswedstrijd 3e divisie.
Lisanne van der Meer ( 22ste) en Jordan  den Braasem  (25ste) mogen door naar de districtswedstrijd 4e divisie.
Helaas voor Fee de Pijper  en Jill Steevens  geen vervolgwedstrijden meer maar zij kunnen nu hard gaan trainen om de oefenstof beter onder de knie te krijgen.

In de middagronde waren de meisjes categorie Jeugd aan de beurt.  Op de 1ste plaats eindigde India Schoolenberg, Iris Kers werd 7e en Quinty Hagenaar  9e.  Al deze meiden hebben zich direct geplaatst voor de Halve Finale, en ook de Districtsfinale.
Helaas kwam Loïs 0.683 punten tekort voor de Districtsfinale.

A.s zaterdag worden er, in turnhal de Fazant in Hellevoetsluis, regiowedstrijden  georganiseerd voor turnsters die uitkomen in de 4e divisie.

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *