Zilver voor KDO-Sport tijdens NK-teams…

Twee weken terug kwalificeerde 2 teams van KDO-Sport zich voor de NK-teams. De NK werd afgelopen weekend gehouden in Alphen aan den Rijn.

In de middag was het als eerst de beurt aan het team dat uitkomt in niveau 6. Julia Langendoen, Isa Hartman, Syll van Yperen, Selma van der Plas en Chenoa Gijbels. Op alle toestellen hebben zij hun uiterste best gedaan. Natuurlijk zijn er nog verbeterpuntjes maar voor nu turnden ze met z’n vijven een super wedstrijd, wat resulteerde in een 2e plaats. Hierdoor mochten zij de zilveren medaille mee naar huis nemen, samen met een mooie beker!

In de laatste ronde was het de beurt aan het niveau 3 team om te laten zien wat ze konden. Het team bestaande uit Xanne Nanuru, Eline Starink, Sara Verkerke en Chantal van de Klooster begon sterk op de balk. Echter op vloer komen ze ten opzichten van de andere verenigingen nog veel te kort, waardoor er wat achterstand opgelopen werd. Bij sprong werden weer een hoop punten goed gemaakt want hier behaalde ze het op 1 na hoogste cijfer totaal van alle teams.

Helaas bleek het laatste toestel, brug te zwaar en werden er teveel fouten gemaakt waardoor ze in het eindtotaal op een 7e plek belanden.

Natuurlijk zijn we trots op alle turnsters, voor hun enorme inzet en doorzettingsvermogen. Nu gaan we hard verder trainen om in het nieuwe jaar weer voor individuele kansen te strijden.

    Sebastiaan

 

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *