Tweede Turncompetitiewedstrijd VPR…

Op 29 oktober was in Zuidland de eerste van drie wedstrijden van de turncompetitie van Voorne Putten en Rozenburg. Op zaterdag 10 november werd de tweede wedstrijd in Rozenburg afgewerkt.

In totaal waren er 500 gymnasten die op drie banen hun oefeningen lieten zien aan jury en de toeschouwers. De hele dag door was het gezellig druk op de wedstrijdvloer, maar vooral ook op de tribune. Het was een spannende wedstrijd met hier en daar aardig wat verschuivingen in de klassementen.

De spanning voor de derde wedstrijd, in de Eendraght in Hellevoetsluis zal hierdoor nog groter zijn. Voor enkele KDO gymnasten is het al zeker dat zij kampioen zullen worden ( Bas Vuik heeft nu al 10 punten voor op nr. twee) terwijl andere deelnemers op een gedeelde eerste plaats staan.

Mooi om te zien waren de instap selectiemeisjes ( zie foto) die voor het eerst deelnemen aan de turncompetitie.

Bij de jongens en heren waren te weinig juryleden beschikbaar, waardoor op die baan de wedstrijd een uur langer duurde. Voor de turners heeft dit niet tot mindere prestaties geleid wat in de uitslagen tot uitdrukking komt.

Op de eerste plaatsen staan; Nikki Lanweher, Nathalie Meurs, Marleen Hooiveld, Estelle Heije, Fleur Overgaauw, Suzanne Pierse, Laura van Berkel, Amy Willemsen, Naomi Verkerke, Jarno Esselbrugge, Bas Vuik, Job Jimmink,Sebastiaan Willemsen, Johan van Nimwegen, Django Verburg, Ruben van Loo en Geert Strijdhorst.

Op de tweede plaatsen staan; Jordan den Braasem, Melanie Pierse, Dusty Groeneward, Xanne Nanuru, Kirsten van der Linde, Ashley Groeneveld, Vera Bonefaas, Jesse Jongejan, Casper de Leeuw van Weenen, Mitch de Vos en Daniel Luitwieler.

De derde plaats behaalden; Femke Salemink, Inge Slockers, Kayla de Vos, Carmen Peters, Helena Koopman, Sophie Coppoolse, Quinten Zoetemeijer en Marijn Prooi.

Wie dit grandioze turnspektakel eens wil bijwonen heeft op zaterdag 24 november de kans want dan zal in sporthal Eendraght in Hellevoetsluis de finalewedstrijd worden gehouden. Hiervoor is de hal open van 9:00 tot 18:00 uur. De entree is gratis.

Klik hier voor de uitslagen van de recreatie jongens en meisjes…

Klik hie
r voor de uitslagen van de selectiejongens en meisjes….

Klik hier voor de complete uitslagen…

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *