NK Finale Groepsspringen  te Hengelo!

Zaterdag 9 juni was het dan zover! Onze meiden van de springgroep o.l.v. Marvin Dankers deden mee aan het NK groeppsringen  C-lijn te Hengelo.

Voor deze meiden was het de eerste wedstrijd in groepsverband.

Omdat we al meteen om 9:30 uur de eerste sprong hadden, hebben we met een aantal meiden en moeders overnacht in de buurt. Dit was zo gezellig dat we nog bijna te laat waren ook! ( volgende keer toch maar ’s morgens rijden zodat we op tijd zijn???)

Met hun nieuwe pakjes, prachtige tassen  en gevlochten haren zagen ze er piekfijn uit!

Het eerste toestel was minitrampoline/pegasus. Het zag er heel mooi en strak uit allemaal, geen foutjes met deze basis oefeningen.

Daarna een uurtje wachten en toen kwam de mini-tramoline.

Vanaf de tribune kwamen veel complimenten over de uitvoering. Mensen vonden het er keurig uitzien! En dat zag het ook. Omdat het hun eerste wedstrijd was had trainer Marvin besloten om met basissprongen te beginnen en deze dan zo goed mogelijk uit te voeren. Dit lukte ook goed, maar andere verenigingen bleken toch wat meer ervaring te hebben en lieten dus ook al wat moeilijkere sprongen zien.

Als laatste dan plank/kast. Nog steeds sprongen de meiden vlot en netjes. Vooral het tempo lag erg hoog en het zag er gaaf  uit dat die meiden zo snel achter elkaar over het toestel heen sprongen.

Helaas hadden de meiden geen podiumplaats, maar die zal er in de toekomst best wel komen.

In ieder geval hebben we een heerlijke wedstrijd gehad met een goede onderlinge sfeer. Blije gezichten en een goed gevoel na afloop! Wat wil je nog meer?

Marvin, bedankt voor je optimisme en het vertrouwen en plezier  wat je de meiden geeft!

Namens allemaal,
Marlies Overheid

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *