Casper gehuldigd in Brielle…

Op donderdag 7 juni was de kersverse Nederlands Kampioen, Casper de Leeuw van Weenen uitgenodigd op het stadskantoor van de gemeente Brielle. Deze uitnodiging was een eerbetoon aan zijn prestaties tijdens het NK. Je wordt tenslotte niet zomaar Nederlands Kampioen.

Casper werd door de Burgemeester, Mevrouw van Viegen, en wethouder van sportzaken Wilbert Borgonjen, van de gemeente Brielle gehuldigd. Dit alles in aanwezigheid van zijn ouders en zijn zus.

Op verzoek van de ouders was Peter Souren ook aanwezig. Peter moest daarvoor zijn werkzaamheden bij de avondvierdaagse (opbouwen van start en finish) voor één dag overdragen aan iemand anders maar natuurlijk werkte iedereen bij KDO-Sport graag mee om Peter in de gelegenheid te stellen bij deze toch wel heel bijzondere huldiging aanwezig te zijn.

Casper kreeg een mooie oorkonde, een grote taart met zijn afbeelding erop, een tablet chocolade met gefeliciteerd erop en een mooi boeket bloemen. Burgemeester en Wethouder waren erg geïnteresseerd hoe het zover was gekomen dat Casper NL Kampioen was geworden. Na het ter plaatse aansnijden van de taart en een gesprekje was de huldiging alweer voorbij. Casper, zijn zus en zijn ouders zullen deze huldiging niet snel meer vergeten.

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *