Prijzenregen voor onze gymnasten…

Een keer per jaar wordt er op Voorne Putten en Rozenburg een turnwedstrijd georganiseerd waar geen oefeningen voor hoeven te worden ingestudeerd. Deze wedstrijd, bekend onder de naam Prima Vista, stond op 14 april in Brielle op de kalender. Op elk toestel wordt twee keer de oefening voorgedaan waarna de gymnasten deze, foutloos en zo netjes mogelijk, moeten nadoen.

Er deden 77 KDO gymnasten mee aan deze leuke wedstrijd!

Van 9:00 tot 18:00 uur werden, verdeeld over 6 wedstrijddelen, door alle deelnemers op vijf toestellen (brug, balk/rek, lange mat, sprong en ringen) gestreden om de hoogste eer. Veel meisjes en jongens van KDO-Sport lieten zien dat ze niet alleen goed kunnen onthouden maar ook hun oefening netjes kunnen uitvoeren.

Maar liefst 19 prijzen konden mee naar Hellevoetsluis genomen worden. De nummers een van KDO-Sport: Tamara Vouk, Robin v.d. Hoeven, Django Verburg en Max Tap. Op de tweede plaats stonden: Kirsten v.d. Linde, Esmee de Ronde en Justin Sandanger. De derde plaats werd ingenomen door: Fleur Overgouw, Suzanne Pierse, Helena Koopman, Joris Veenstra en Daniël Luitwieler. De verdere prijswinnaars waren Nienke Schurink, Daphne Wageveld, Evy Norde, Fay Bakker, Jasmijn Bonefaas, Elisa Meurs en Vera Bonefaas.

Peter Souren

Klik hier voor de uitslagen van categorie Basis
Klik hier voor de uitslagen van categorie Instap
Klik hier voor de uitslagen van categorie Jeugd
Klik hier voor de uitslagen van categorie Pupil-1
Klik hier voor de uitslagen van categorie Pupil-2
Klik hier voor de uitslagen van de Jongens

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *