NK kwalificatie 2e divisie KDO-Sport…

In het weekend van 31 maart en 1 april werden de halve finales turnen dames gehouden in de 2e divisie.

Voor KDO-Sport reisde op zaterdag Gazel Nicknam af naar Nieuw Vennep. Zij turnde een nette wedstrijd en liet zien dat ze de afgelopen tijd vooruitgang heeft geboekt maar jammer genoeg net niet voldoende om door te mogen stromen. Ze werd 16e terwijl er 12 door gingen naar de finale.

Op zondag mochten onze senior turnsters Eline Starink en Anouk Slockers aantreden.

Het zat Eline niet echt mee deze dag, ze maakte een hoop foutjes, alleen door haar ervaring herstelde ze zich elke keer weer goed. Ze werd uiteindelijk 7e en ook hier gingen de beste 12 turnsters door naar de finale.

Anouk was wat onzeker op balk, maar trok dat helemaal goed bij vloer waar ze een mooie oefening liet zien.  Ze werd uiteindelijk 14e en is daarmee 2e reserve voor de bondsfinale.

Tijdens deze halve finale konden de turnsters zich ook plaatsen voor de NK toestelfinales.  De 3 hoogste scores per toestel mogen door naar deze toestelfinales. Eline deed goede zaken op brug waar ze als 3e doorstroomt en op sprong waar ze als 2e doorstroomt.  Anouk deed het goed op haar favoriete onderdeel vloer. Ze had het 3e hoogste cijfer en mag dus laten zien of ze ook bij de besten van Nederland behoort tijdens de NK toestelfinales.

Sebastiaan

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *