Maybel Willemse – Regiokampioene!!!

Afgelopen zaterdag werden in Amsterdam de regio wedstrijden gehouden in de mooie hal van Turnace in Amsterdam. We gingen vroeg van huis vanwege het slechte weer maar gelukkig zijn we allemaal op tijd aangekomen in Amsterdam.

We hadden in de 1e  ronde op 2 banen KDO turnsters.
Instapper Maybel op 1 baan en Noa, Elise en Marleen op de ander baan.

Alle meiden begonnen op vloer en daar liet Maybel gelijk zien wat ze in haar mars had. Haar oefening werd maar liefst beloond met 13.500 pnt. De hoogste score van de dag  op dit toestel. Bij de andere meiden scoorde Marleen het hoogst met 11.150 pnt.
Bij sprong scoorde Maybel 12.150 pnt. Bij de andere drie scoorde Noa het hoogst met 10.600 pnt.
Toen naar de brug. hier liet Maybel zien dat zij bij de besten hoort vandaag want hier behaalde ze het 3 na hoogste cijfer van de hele ronde nl. 13.600 pnt.
Bij Marleen ging helaas de brug helemaal mis. Noa en Elise behaalden hier beiden hetzelfde cijfer nl. 8.500 pnt. Het laatste toestel was balk, en balk blijft altijd lastig, hier kun je de wedstrijd mee bepalen, dat is vaak genoeg gebleken. Maybel heeft onverschrokken een superoefening neergezet en kreeg hiervoor het hoogst cijfer van de hele ronde nl. 12.400 pnt. Noa scoorde van de drie meiden het hoogst 10.600 pnt. en Marleen maar 0.20 pnt. minder, zij scoorde dus 10.400 pnt.

Voor beide groepen kwam er nog een middagronde en daarna de prijsuitreiking.
Bij de instappers 8 jarigen heeft Maybel het goud gewonnen!! Totaal pnt. 51.650.
Hiermee is zij ook door naar de volgende ronde, de halve finale, die gehouden wordt op 24 maart.
Helaas voor de andere meiden zat er geen ticket in alleen de beste 7 turnsters gaan door.

Angela Bal

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *