Enorm succes voor onze turners…
Op zaterdag 28 januari warden in Waddinxveen de districtwedstrijden voor turners gehouden. Deze wedstrijd was voor jongens t/m 12 jaar  in de tweede en de derde divisie. Al om 7:45 uur stonden de eerste turners op de wedstrijdvloer.

Bij de jongens in de categorie instap 11 had KDO drie turners in de strijd. Voor twee van onze turners was het de eerste grote wedstrijd op zes toestellen en allesliep op rolletjes, wat in de tussenstanden ook tot uitdrukking kwam.

Na het vijfde toestel stonden twee KDO turners met een gelijk aantal punten op de tweede plaats. Het zesde en laatste toestel moest de beslissing brengen wie tweede of derde zou worden. De eerste plaats was voor het laatste toestel al stevig in handen van Casper de Leeuw van Weenen die ook bij KDO turnt.

Het werd spannend tijdens de prijsuitreiking, vooral omdat de deelnemers niet op de hoogte waren gehouden van de tussen klasseringen. De prijzen werden uitgereikt en het bleek een KDO Sport Cycle Parts podium te zijn. Eerste werd zeer verdiend Casper, ook zeer verdiend tweede en derde werden Bas Vuik en Jari Stoffers.

Een wensdroom van de KDO leiding ging na jaren weer eens in vervulling door dit compleet door KDO turners bezette erepodium. In wedstrijdronde twee nam Micha Jimmink deel. Zonder grote turn fouten kan Micha terug kijken op deze wedstrijd, waarin hij een 20ste plaats behaalde van de 45 deelnemers.

In wedstrijd drie waren er alweer drie KDO Sport Cycle Parts turners aan de beurt. In deze derde wedstrijd waren Job Jimmink, Sam Nicknam en Marijn Prooi van de partij. Sam en Marijn hadden zeker niet hun dag en konden jammer genoeg dan ook geen potten breken. Job liet op vijf van de zes toestellen zien waar hij voor gekomen was, mooi turnen. Het toestel ringen was, door Job, wat minder in de afwerking geturnd. Met een 9de plaats voor Job en een 30ste en 31ste plaats voor Marijn en Sam kunnen ook deze turners zich gaan voorbereiden op hun landelijke wedstrijden die op 4 en 5 februari, in Tilburg, gaan beginnen.

Peter Souren

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *