Anouk en Eline geplaatst voor kwartfinale NK…

Op  zaterdag 28 januari 2012 hebben Anouk Slockers en Eline Starink beide woonachtig in Stellendam zich  geplaatst voor de ¼ finale NK turnen tijdens de kampioenschappen van Zuid-Holland.

Anouk en Eline komen uit bij de senioren( vanaf 16 jaar) in divisie 2. De verwachtingen waren hoog want zowel Eline als Anouk maakten kans om bij de beste 3 te eindigen tijdens deze districtfinale. Maar turnen is een moment opname en je oefeningen kunnen op trainingen super gaan maar dan is er de wedstrijd met publiek en strenge juryleden en kan het anders uitpakken. Eline maakte 2x een grote fout op de balk en Anouk kwam op sprong niet helemaal uit de verf. Op vloer turnden beide meiden een mooie oefening maar werden zwaar gestraft voor het foutje aan het einde van hun oefening. Op balk turnde Anouk super en Eline liet zien op brug tot de beste te behoren. Dus al met al geen podium voor de turnsters maar beide turnsters hebben een goed vooruitzicht voor de volgende wedstrijd. Eline eindigde als 6e en Anouk moest genoegen nemen met een 10e plaats. Daarmee hebben ze zich wel ruimschoots geplaatst voor de ¼ finale van het NK turnen.

Over twee weken komen onze turnsters van de derde divisie en gaan ook zij strijden voor een plaatsing voor de voorronden van het NK. Wij wensen ook deze turnsters veel succes.

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *