India Schoolenberg Regio Kampioene!!!

Afgelopen zaterdag werd in de turnhal aan de Fazantenlaan een regiowedstrijd gehouden voor de 4de divisie. Deze wedstrijden stonden vorig jaar voor onze 4de divisie turnsters niet op de wedstrijdkalender. Gelukkig heeft onze regio dit opgepakt en heeft KDO-Sport de hal om kunnen bouwen tot een wedstrijdhal met 2 turnbanen waardoor ook onze 4de divisie meiden hun wedstrijd kregen.

De wedstrijd bleek een schot in de roos te zijn want er waren veel aanmeldingen in alle categorieën. Ook konden de turnsters zich plaatsen voor de vervolgwedstrijd: De districtswedstrijd die in mei in Amsterdam gehouden wordt.

In de eerste ronde begonnen de jongste deelnemers de instappers en pupillen 1.

Voor KDO-Sport kwamen uit:
Iinstap – Nathalie Meurs
Pupillen – 1 Namara Looij

Nathalie draaide een mooie wedstrijd en won zelfs een medaille, zij eindigde op de 5de plaats. Namara eindigde als 17de.

In de 2de ronde  was het de beurt voor pupillen 2 en jeugd.

Bij pupillen 2 turnden voor KDO-Sport:

India Schoolenberg en Jackie Overheid.

India heeft een superwedstrijd geturnd. Zij liet met 0.60 punten de nummer 2 achter zich en werd 1ste.  Zij is dus regiokampioen, super!!!. Jackie werd 17de .

In de 3e en tevens laatste ronde kwamen de senioren en junioren uit.
KDO-Sport beschikt, als een van de weinige verenigingen, over een ruime seniorengroep in de 3de en 4de divisie.

Estelle Heije

Gelukkig ging Estelle goed bij sprong”, mede hierdoor heeft zij een podiumplaats gehaald, Estelle werd 3de en verdiende dus mooie medaille.

Bij de senioren heeft Dusty als beste geturnd zij behaalde een zeer verdienstelijke 6de plaats. Inge eindigde als 8ste, Suzanne en Nienke werden respectievelijk 19de en 20ste.

Door Nathalie, India, Estelle, Dusty, en Inge is er dus sowieso een ticket bemachtigd voor de Districtswedstrijd in mei in Amsterdam. En daar komen misschien nog een aantal turnsters bij want nu zijn alleen de eerste 10 turnsters door. In het Oosten van het land waren de inschrijvingen nog niet gesloten waardoor nog niet helemaal bekend is welke turnsters, behalve de eerste 10, (misschien) naar de districtswedstrijden mogen.

De volgende wedstrijd (regiowedstrijd) voor 3de divisieturnsters is op 4 februari.