KDO-Sport
55+ volleybaltoernooi…

De laatste vrijdag voor de Kerst is het een traditie dat KDO-Sport een volleybaltoernooi organiseert voor zijn 55+ groepen.

Deze negende aflevering, die op 23 december gespeeld werd,  wisten de deelnemers vier teams op de been te brengen. Na de voorronde bleken de twee favoriete teams inderdaad de sterksten te zijn.

Voor de finale werd afgewerkt werd eerst de troostfinale gespeeld. Deze troostfinale was een spannende strijd die in het voordeel werd bestecht door het team met de passende naam, de Kadootjes.

De finale, gespeeld door, de Draaikolken en de Volleydots, werd gespeeld tot 25 punten. Tot de stand 14-14 ging de strijd gelijk op. Door een wisselfout bij de Volleydots waren de Draaikolken even van hun stuk gebracht. Snel liepen zij drie punten achterstand op. Door geconcentreerd te blijven spelen konden ze die achterstand weer snel inhalen. Toch wisten de Volleydots bestaande uit de deelnemers, Betsy Westerman, Lenie Meijer, Mart Smol, Martin Slijkhuis, Kees Spil en Ruud de Groote de finale gemakkelijk uit te spelen en wonnen met 25-19.

De pech en poedelprijs ging naar de Ballenmeppers terwijl de Volleydots voor de zesde keer in successie de wisseltrofee in ontvangst mochten nemen. Ook een gesponsorde fles champagne viel hen ten deel.


Betsy Westerman, Lenie Meijer, Mart Smol, Martin Slijkhuis,
Kees Spil en Ruud de Groote…


Volgend jaar zal dit jaarlijks toernooi voor de 10de keer plaatsvinden. Omdat dit een jubileumjaar is zal het toornooi een aangepaste datum krijgen en wel de vrijdag voor pakjesavond. Wie weet doet Sinterklaas met een aantal zwarte Pieten dan wel mee : )

Peter Souren

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *