Drie medailles op het BOSAN toernooi voor onze turnsters…
Op 17 en 18 december turnden onze 1e en 2e divisie turnsters op het BOSAN cup toernooi. Bij dit toernooi mag je per toestel inschrijven en je maakt dus op elk toestel kans om in de prijzen te vallen.

Op zaterdag turnden: Joleine van Es , Pascalle Tanis, Sara Verkerke, Maxime van Ardennen, Chenoa Gijbels, Eline Starink en Julia Langendoen.
Chenoa bezit een goede sprongkracht en dat bewees zij ook tijdens deze competitie, ze maakte een mooie overslag over de pegases en een hoge streksalto voorover bij plank – mat. Ze behaalde hiermee de hoogste punten van pupil 1 niveau 6, en nam het goud mee naar huis.

Eline, uitkomende in senior niveau 3, turnde na een teleurstellende sprong, waarbij ze viel,  een solide brugoefening en ook zij werd daarvoor beloond met de gouden medaille.


 
Voor de andere turnsters was het niveau nog net even wat te hoog of ze hadden hun dag niet, zij vielen dus buiten de medailles. Wel hebben ze weer ervaring opgedaan en ook hebben zij getoond dat ze vooruitgang boeken, wat erg belangrijk is!

Op zondag was het nog de beurt aan Gazel Nicknam. Ondanks de zenuwen kan Gazel zich goed focussen op haar oefeningen tijdens een wedstrijd. Zij turnde overal goede oefeningen en op vloer was het zelfs goed genoeg voor een bronzen medaille.

We kunnen weer terugkijken op een leuk toernooi, allemaal ter voorbereiding op de landelijke wedstrijden die in 2012 gehouden worden waarbij de turnsters moeten strijden voor het uiteindelijke doel, een plekje op de Nederlandse Kampioenschappen.

Sebastiaan

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *