Regen, teleurgestelde gezichten, natte kleding, veel voorbereiding voor niets, dat was toch wel het gevoel na een lange troosteloze dag in de regen. Ondanks dat was het enthousiasme van de aanwezige KDO’ers niet stuk te krijgen!!!


Belinda, Sonja en Bonnie blijven lachen…

De sportmarkt en onze demonstraties zijn in het water gevallen. We vonden het niet verantwoord om onze demo’s door te laten gaan. Met een natte ondergrond en natte toestellen is de mogelijkheid op een ongelukje te groot.


Drukte bij de KDO kraam…

Onze kleinste turnsters zijn niet voor een kleintje vervaard en begonnen gelijk met het verspreiden van folders op het winkelcentrum. De demo, waar ze zo hard voor geoefend hadden, konden ze jammer genoeg niet laten zien maar er is wel veel reclame gemaakt voor onze prachtige turnsport.


Topoverleg???

Onze deelnemers/sters  wilden zo graag hun  demo doen  dat er  zelfs trekkers en bezems in winkels gehaald werden om de plassen  op te ruimen, KDO-Sport is echt supertrots op deze doorzetters!!!


Er werd geveegd en gedweild alsof het hun dagelijks werk is…


Vol spanning wachten of de demo toch nog door kan gaan…

De KDO’ers zijn, ondanks het erbarmelijke weer, tot het einde gebleven.  Sjouwers van de toestellen, leiding bij de groepen en de bezetting van de promotiekraam, niemand heeft zich door de regen af laten schrikken. BEDANKT ALLEMAAL!!!

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *