Springwedstrijden…


 
Afgelopen zaterdag, 4 juni, hebben we de springwedstrijden gehad en verdraaid, een van onze groepen heeft zilver gehaald op het moeilijkste onderdeel, Kast met plank, en daar zijn we natuurlijk super trots op.

Natuurlijk hebben alle groepen het heel goed gedaan. Marrie was er met een groep met meisjes van geboortejaar 2002 en 2001 en Belinda was er met een groep van geboortejaar 2003.

Onze kleine meisjes zaten in een categorie waarin ook de meisjes van 11 en 12 jaar ingedeeld waren, ondanks de goeie cijfers maakten we tegen deze dames natuurlijk geen schijn van kans.

Sportuna was er ook met een groep meisjes uit 2002 en we zijn van plan aan ons Rayon VPR te vragen of er een apart klassement gemaakt kan worden voor de kleine meisjes.

Het is moeilijk uit te leggen aan de kleintjes dat de meiden die op het podium staan zoveel groter (ouder)  zijn….

Later bleek dit ook het geval in de junioren/senioren categorie.
Er was een groep met mannen en vrouwen (waaronder twee trainers die ik herkende) ingedeeld bij de leeftijdsgroep 12 tot 16 jaar.

Natuurlijk begrijpen we dat het moeilijk indelen is als er weinig deelname van bepaalde leeftijdsgroepen is, maar we willen toch graag dat de mogelijkheden voor een eerlijker indeling nog eens bekeken worden.

Dewi Weggelaar had een klein ongelukje, ze landde, doordat ze doorschoot bij kast mini trampoline, op haar hoofd. Gelukkig kon ze later toch weer gewoon meespringen en maakte, ondanks de angst, toch nog een geweldige salto over de kast.

En dan nu de complete uitslag:
Groep  BM 13, bestaande uit: Bonnie, Renske, Kirsten, Janna, Anne, Charline, Sanne, Suzanne en Marit won zilver op Kast met Plank en werd ook nog 3de met een 9 op trampoline!!!

Groetjes, Belinda

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *