Brons voor Dunya Chourti bij Jongtalenten finale…
 
Zaterdag 21 mei was de finale van de Jongtalenten wedstrijd. Onze meisjes hadden de afgelopen weken al twee wedstrijden gehad, onder andere in Hellevoetsluis. Vandaag was het de dag van de ontknoping. In de eerste wedstrijd van de dag turnden Maybel Willemse, Nathalie Meurs en Nika Ning Qiu Ye Tersteeg. De meisjes begonnen bij het onderdeel sprong. Maybel maakte een hele goede eerste sprong en kreeg daar 15,100 voor! Ook Nathalie sprong erg netjes en kreeg daar 14,900 voor. Bij het tweede onderdeel brug behoorde Nika bij de top drie met haar score van 11,750! Verder draaiden de meisjes een redelijke tot goede wedstrijd. Nathalie is in de einduitslag 24e geëindigd, Nika 17e en Maybel op een goede 6e plek.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Melanie Pierse en Dunya Chourti. Zij startten op balk. Melanie behaalde met haar nette oefening, jammer genoeg met een val) een score van 11,200. Dunya bleef met alles op de balk staan en haalde een hoge score van 12,400. Op de vloer waren de meisjes erg sterk. Ze kwamen in de top 5 met hun score. Melanie viel er bij haar brugoefening af bij het ophurken waardoor zij helaas vrij laag scoorde. Dunya turnde echter een strakke oefening die beloond werd met een 12,550. Melanie is 9e van de dag geworden en totaal 20e (correctie: 12e). Dunya behaalde met haar goede wedstrijd een 1e plek! In totaal is zij 3e geworden. Een waanzinnige prestatie!
We zijn zeer trots op de uitslag van de eerste selectiewedstrijden van deze meisjes!

Sebastiaan…

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *