Chenoa en Julia in voorwedstrijd…

Op zondag 13 maart hebben Chenoa Gijbels en Julia Langendoen de voorwedstrijd van de 1e divisie instap geturnd. Chenoa is 5e geworden en Julia behaalde de 8e plaats. Julia begon helaas vrij slordig op de balk. Boogje achterover en salto voorover af heeft ze voor het eerst op de hoge balk gedaan. Helaas wel bij allebei een val. Balk 7.150 punten (12e). Vloer heeft ze wel netjes gedaan met een goede ararbier-dubbelflikflak 9.667 (5e). Met 2 goede sprongen werd ze heel netjes 3e (13.167 punten). Op brug ging Julia de mist in met haar zolendraai 8.350 (9e).

Chenoa heeft te kampen met een hamstringblessure, maar ondanks dat heeft ze een goede wedstrijd geturnd. Ze liet een nette balkoefening zien 11.700 (3e). Bij vloer heeft Chenoa het meeste last van haar blessure, dit hebben we ook onvoldoende kunnen trainen maar ze wilde toch graag haar vloeroefening laten zien. Deze werd beloond met 9.467 punten (6e). Sprong ging erg netjes hier werd Chenoa dan ook verdiend eerste met 13.833 punten. Haar brug oefening leverde 10.100 punten op (5e).

De volgende wedstrijd is in het 1e weekend van april in Volendam.

Angelique

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *