Mega Watters winnen 55+ volleybaltoernooi…


 

Op vrijdagmiddag 25 februari was het dan eindelijk zover, het 55+ volleybaltoernooi stond op de agenda.
Het eindelijk doorgaan van dit toernooi heeft betrekking op het niet doorgaan van op 17 december 2010 in verband met zware sneeuwval.
 
Vier 55+ sportgroepen trainen elke week bij KDO-Sport. Deze vier groepen wisten maar liefst vijf volleybalploegen samen te stellen. Elke ploeg speelde twee keer een set. De twee ploegen die de meeste sets wisten te winnen speelden de finalewedstrijd.
 
De ploegen waren aan elkaar gewaagd. De 2de donderdagploeg, met de ludieke ploegnaam Achter het Net, wist beide voorwedstrijden met overmacht te winnen. Om de tweede finaleploeg aan te wijzen kwam er nog enig rekenwerk aan te pas. Dit was nodig omdat er maar liefst drie ploegen waren die zowel een wedstrijd hadden gewonnen als verloren. Het puntenverschil gaf uiteindelijk de doorslag en zo konden de winnaars van de afgelopen vier afleveringen, de Mega Watters, de finale spelen.
 
Of het kwam door prestatiedruk die de deelnemers zichzelf hadden opgelegd, of het gevoel van reeds twee wedstrijden te hebben gewonnen, de dames en heren van de ploeg Achter het Net waren geen schim van wat ze in de voorwedstrijden hadden laten zien. De Mega Watters namen binnen de kortste keren een voorsprong van zes punten. In de tweede helft van de set werd deze voorsprong nog teruggebracht tot twee punten maar het mocht voor de ploeg Achter het Net niet meer baten want, met 25-17 wonnen de Mega Watters voor de vijfde keer in successie en mogen zich KDO-Sport 55+ volleybalkampioen noemen.
 
Zij kregen de bijbehorende wisselbeker terwijl de 1ste vrijdagmiddagploeg, de Mupputs, de Pech Poedel wisseltrofee in ontvangst mocht nemen. De deelnemers van de winnende ploeg waren Truus Griffioen, Ineke Poot, Diny de Vries, Ton Rouwen, Jan Bevaart, Kees Spil en Ruud de Groote.
 
Dit jaar hopen we dit gezellige succesvolle tornooi weer te houden op de laatste vrijdag voor de Kerstvakantie.
 
Peter Souren
Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *