Onze  turnsters, 3de divisie in Amsterdam…

Op zaterdag 12 februari werd Amsterdam gestreden om een plekje voor de districtfinale en de landelijke halve finale in de wacht te slepen. Vorige week deden de turnsters Pupillen 1 en 2 en de Senioren goede zaken. Nu was het de buurt aan onze Instap-, Jeugd- en Juniorenturnsters.

Bij de instap deed Terra Emanuels mee, zij turnde een mooie wedstrijd, waarbij ze alleen op balk wat punten heeft laten liggen, zij werd uiteindelijk 23ste wat net voldoende was om door te stromen naar de districtfinale die op zaterdag 2 april gehouden wordt.

In de 2e ronde was het de beurt aan onze jeugdturnsters Elise Duursma, Noa Poot, Sascha van Roon en Iris Bakker. Zij turnden alle vier een prima wedstrijd met weinig foutjes. Voor Elise was het helaas niet voldoende om door te stromen naar een vervolgwedstrijd. De andere drie turnsters wisten wel een ticket voor de districtfinale te halen, Noa en Sascha werden samen 23ste met 42.250 punten en Iris werd, met 5 honderdste van een punt meer, 21ste.

Onze juniorenturnsters deden het ook erg goed, Cindy Wieleman behaalde een 13e plek en verzekerde zich hiermee van deelname aan de districtfinale, Kayla en Aranka haalden net wat meer punten, waardoor zij zelfs mee mogen doen aan de landelijke halve finale.

Onze juniorturnster Elsa Fluks kon, omdat zij nog niet voldoende was hersteld van een operatie, helaas niet meedoen in Amsterdam. Erg jammer voor haar want zij had er hard voor getraind. Hopelijk zal zij  volgend seizoen weer van de partij te zijn. Elsa vanaf deze plaats van harte beterschap!!!

Sebastiaan

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *