Goud voor Jordi…

Op zaterdag 22 januari werd in Alphen a/d Rijn de eerste turnwedstrijd van dit jaar gehouden.

Er werd gestreden om het districtkampioenschap van Zuid Holland in de
ere-, eerste-, en tweede divisie.
Wij hadden drie jonge deelnemers in de ere-divisie, categorie Benjamin.

Voor Quinten Zoetemeijer en Micha Jimmink was dit hun eerste grote wedstrijd, terwijl Jordi Hagenaar al een jaar ervaring heeft. Alle drie hadden als doel om het door de trainer, Peter Souren, gestelde puntentotaal te halen. Voor Quinten en Micha waren dit 84 punten, een gemiddelde van 14 punten per toestel, en voor Jordi was het minimale streven 100 punten.

  

Door goed en verzorgd turnen op alle toestellen, werden de doelstellingen ruimschoots gehaald. In totaal waren er in de categorie 24 deelnemers. Micha werd met 85.95 punten 14de terwijl Quinten 11de werd met 87.50 punten. Ons grote turntalent Jordi Hagenaar mag zich, evenals vorig jaar, districtkampioen noemen met maar liefst 110,45 punten.

Na deze succesvolle dag kan er door onze turners vol goede moed getraind worden voor de volgende wedstrijden.:

– Zaterdag 29 januari zal door meerdere KDO-Sport Cycle parts turners deelgenomen worden aan de district kampioenschappen in de derde divisie. Deze wedstrijd wordt gehouden in Waddinxveen.

– Op zaterdag 5 februari zullen de meisjes en jongens recreanten in de nieuwe turnhal de Fazant, samen met de selectiejongens strijden om het KDO clubkampioenschap. Dit zal de eerste wedstrijd zijn die in de nieuwe turnhal wordt gehouden, natuurlijk zal de toegang gratis zijn.
 

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *