Een droom komt uit…

Onze voorzitter in het zonnetje gezet…

Al vanaf begin jaren negentig is KDO-Sport, onder de bezielende leiding van onze voorzitter Piet Poot, bezig een eigen turnhal te realiseren. Het begon met plannen de sportzaal aan de Plataanlaan om te bouwen tot een permanente turnaccommodatie, dit bleek geen realistisch plan te zijn maar het betekende niet dat de droom opgegeven werd.

Heel veel overleg met de gemeente heeft uiteindelijk geresulteerd in turnhal De Fazant!!!

Vanaf oktober turnen we in deze prachtige accommodatie, maar voor het zover was
zijn er bergen werk verzet.

De weg naar het verkrijgen van een turnhal was lang en vooral de eindsprint, die het laatste jaar kenmerkte, betekende werk, werk en nog eens werk!!!

Als grote animator van het hele project mogen we zonder enige terughoudendheid onze voorzitter aanwijzen. Een turnhal  was werkelijk de DROOM van Piet, en die droom is uitgekomen!!!

Daarom vond KDO-Sport het passend Piet hiervoor een blijvend aandenken te geven.


Piet kijkt vol bewondering naar het horloge met inscripite…

En zo kon het gebeuren dat onze secretaris Peter Verkerke gisteren, tijdens een informele bijeenkomst in de KDO foyer, Piet, een prachtig horloge met inscriptie mocht overhandigen.


Peter (onze secretaris) tijdens zijn gloedvolle speech…

Een welverdiend cadeau waar Piet hopelijk heel lang met heel veel plezier gebruik van zal maken!!!

Omdat ook alle bestuursleden hun steentje (zeg maar STEEN) hebben bijgedragen aan de totstandkoming van onze drie-sterren-turnhal, was er voor alle bestuursleden een prachtige polo met opdruk.

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *