Onze selectieturnsters naar Entertoernooi in Hellendoorn…

In het weekend van 27 en 28 november turnden onze dames selectie turnsters 1e en 2e divisie hun eerste toernooi voor dit seizoen. Het turntoernooi wordt ieder jaar georganiseerd door turnschool Enter in de sporthal van het Overijsselse Hellendoorn. Aan dit open toernooi delen een groot aantal clubs uit geheel Nederland mee.

 
Op zaterdag turnden Gazel Nicknam en Esmee Tanis in de categorie Jeugd, niveau 5 hun wedstrijd in een groot deelnemersveld van 35 turnsters. Gazel Nicknam liet een zeer nette en stabiele wedstrijd zien met o.a. een goede overslag streksalto op vloer, zij bemachtigde een knappe 6e plaats. Esmee Tanis liet een mooie reus op brug zien, maar op balk was zij helaas niet stabiel en daar liet Esmee helaas wat punten liggen. Zij werd 25e.
 
De volgende dag was het de beurt aan de Instap, niveau 7 turnsters Chenoa Gijbels en Julia Langendoen. Zij turnden in de eerste wedstrijd voor die dag. Chenoa Gijbels werd 4e met een goede sprong en een nette vloeroefening. Julia Langendoen werd 6e.
 
In wedstrijd twee veroverde Eline Starink, senior, niveau 3, de 1e plaats met in aanvang een val op vloer, zij herstelde zich echter subliem, door vervolgens heel goed en sterk te turnen. Dat is een knappe prestatie! Anouk Slockers turnde een mooie Tsukahara gehoekt, maar door een foutje op brug kwam ze net iets te kort voor een podium plaats en werd 4e.
 
Ook in wedstrijd 2, op de andere baan turnden Pascalle Tanis en Maxime van Ardennen, pupil 2, niveau 5. Pascalle Tanis liet een goede en mooie vloeroefening zien, op de overige toestellen kwam ze net wat te kort voor een podium plaats, maar werd toch knap 4e. Maxime van Ardennen turnde eveneens een mooie vloeroefening en behaalde een 7e plaats.
 
In wedstrijd 3 liet Joleine van Es, Jeugd, niveau 4, mooi turnen zien. Haar brugoefening was van hoog niveau met o.a. losomhandstand en de vloeroefening turnde Joleine van Es met prachtige series.  Zij behaalde een mooie 5e plaats in dit sterke deelnemersveld.
 
Karlijn Verhagen, Junior, niveau 3 moest helaas verstek laten gaan vanwege een blessure.
 
Onze 1e en 2e divisie turnsters kunnen terug kijken op een geslaagd toernooi met een perfecte voorbereiding voor het komende wedstrijd seizoen.
Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *