Sebastiaan Maas geslaagd voor trainersdiploma…

Op zondag 28 november slaagde Sebastiaan Maas voor zijn licentie niveau 4, voorheen B-licentie, van de KNGU. Met dit diploma is Sebastiaan gerechtigd trainingen te geven aan talentvolle, oftewel selectie, turnsters.

KDO-Sport is natuurlijk bijzonder trots op Sebastiaan die hiermee vijfde in de rij van trainers is met een B licentie. 

Sebastiaan, heel hartelijk gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!!!

Ons uitgebreide trainerscorps heeft behalve trainers met een B-licentie ook een groot aantal trainers/sters met een C-licentie die lesgeven aan de vele recreanten die elke week met veel plezier, onder deskundige leiding, bij ons komen sporten. Dit corps wordt binnenkort uitgebreid met twee jeugdige trainsters, Astrid en Dénise, die nu heel enthousiast bezig zijn met de trainersopleiding.

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *