Anouk (junior, niveau 4) begon op vloer waar zij een keurige oefening liet zien die beloond werd met een 11.30. Op haar volgende toestel, sprong, liet zij een mooie overslag zien waarmee zij een 11.566 wist te scoren. Brug ging iets minder dan we gewend zijn van Anouk maar toch scoorde zij hierop nog een 10.30. Haar laatste toestel was balk en ondanks een val en een wiebel behaalde zij op dit altijd moeilijke toestel een 10.40. Haar puntentotaal van 43.566 leverde haar een 11e plaats op waarmee zij zich ruimschoots plaatste voor de ½ finale in Terneuzen op 25 april! Eline Starink (senior, niveau 3) begon eveneens op vloer. Haar vloeroefening werd netjes en strak uitgevoerd en leverde haar een score op van 12.25. Bij het onderdeel sprong liet zij een keurige Tsukahara gehoekt zien die beloond werd met een 12.766. Na deze twee toestellen stond Eline op een 2e plaats maar de twee moeilijkste toestellen moesten nog komen. Echter op brug turnde zij een strak uitgevoerde oefening en met een 11.800 stond zij na drie onderdelen 1e. Als laatste toestel moest zij toen nog haar balk turnen. Eline werd verteld vooral gewoon rustig haar balkoefening te doen, haar plaatsing voor de ½ finale was immers toch al behaald. En zo turnde Eline met een enorme zelfbeheersing een top balkoefening die werd beloond met een 11.20! Dit cijfer bleek genoeg om de 1e plaats vast te houden en zo werd Eline met een puntenaantal van 48.016 de winnares van de gouden medaille en mag ook zij naar de halve finale op 25 april in Terneuzen. Beide meiden, van harte gefeliciteerd, en veel succes op 25 april. Wij blijven jullie volgen!
 

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *