Eline turnde op de vier toestellen een stabiele wedstrijd. Haar wedstrijd begon op vloer, waar ze met een nieuw element wat puntjes liet liggen, maar ondanks dat opent zij haar wedstrijd aardig met een 10.90 punt. Op pegasus turnde zij een keurige tsukahara gehoekt waar ze een 12.40 van de jury voor kreeg. Op haar favoriete toestel brug turnt Eline zich naar 11.20 punt, waarmee ze bij de beste turnsters hoort. Ook op het laatste toestel balk wist zij zich met een 11.00 tot de beste te turnen. Ze werd 7e met een puntentotaal van 45.50. Trainer Julian Ringelberg en Eline kunnen terug kijken op een goede wedstrijd en zij zullen zich de komende maand meer richten op perfectie en daarmee hoopt ELine zich in de volgende wedstrijd te plaatsen voor de ½ finale.

Bij de junioren zou Anouk Slockers hebben deelgenomen namens KDO-sport, maar door een blessure aan haar rug heeft zij op basis van resultaten van het vorige seizoen dispensatie gekregen.

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *