Als eerste van de 29 deelnemers begon hij op het voltigepaard. Met een geweldig goede oefening verdiende hij de uitzonderlijk hoge score van maar liefst 11.00 punten. Op dit toestel was dit de tweede dagscore in zijn categorie. Op de andere vijf toestellen kon het voor Patrick niet meer stuk. Uiteindelijk behaalde hij een totaalscore van 65.95 punten. Dit bleek voldoende te zijn voor een respectabele 8ste plaats. Op de vroege zondagmorgen, 8:30 uur, waren nog vier KDO Cycle Parts turners aan de beurt. In de categorie jeugd 8 in de derde divisie traden aan Jop van Gogh, Benno Hammerstein, Dave Maurits en de jarige Sebastiaan Willemsen. In een wedstrijd vol met hoogtepunten werd er door de KDO turners zeer goed geturnd. Dit bleek ook tijdens de vreugdevolle prijsuitreiking. Jop van Gogh werd tweede en de jarige Sebastiaan werd getrakteerd op een bronzen medaille. Benno Hammerstein legde beslag op de 5de plaats terwijl Dave Maurits een elfde plaats voor zich opeiste en daar erg blij mee was. Na uitslagen, van Sittard en Zutphen, maken bijna alle KDO Cycle Parts turners kans om de halve finale te bereiken. Maar eerst zullen zij hun tweede kwartfinale moeten turnen. Deze tweede kwartfinale is voor de meeste KDO turners op 10 en 11 april in Waddinxveen en voor de overigen op 17 en 18 april in Volendam.

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *