Bij de prijsuitreiking bleek Marijn de derde plaats te hebben bereikt. Mitch de Vos werd in zijn niveau 1ste met een totaalscore van 103.75 punten en kon vol trots zijn gouden medaille ophalen. Jozua Godefroy miste ietsje inhoud op de brug maar werd toch mooi 4de . Romain de Laat werd in het zelfde niveau als Mitch en Jozua van de 25 deelnemers 12de . In de 2de wedstrijdronde waren drie KDO Cycle Parts deelnemers in de categorie instap niveau 10 aan de beurt. Darren Mikoen, Sam Nicknam en Coen Meurs lieten zien dat zij niet voor niets naar Sittard waren gekomen. Op wat  kleinere foutjes na was trainer Peter Souren zeer tevreden over de prestaties van zijn turners. Darren werd, ondanks een blaar aan zijn handen 6de. Coen en Sam waren zo aan elkaar gewaagd dat zij gezamenlijk de 11de plaats in beslag namen. In de 3de wedstrijdronde turnde Kay Schreiner in categorie junioren 1 niveau 7. Met nog wat te verbeteren op de toestellen voltige en op ringen kon Kay, in een deelnemersveld van 45 turners, beslag leggen op een keurige 27ste plaats.
Op zondag 28 februari was onze jongste turner Jordi Hagenaar in de categorie benjamin niveau 10 aan de beurt. De verwachtingen waren, ondanks dat dit zijn eerste landelijke wedstrijd was, hoog gespannen. Met goed en netjes turnen zou Jordi hoog in het klassement kunnen eindigen. Natuurlijk moest dan alles lukken en mocht hij geen grote of meerdere kleine foutjes maken. Jordi voldeed aan de hoge verwachtingen en turnde de sterren van de hemel. Ondanks een klein foutje op het toestel sprong eiste hij de eerste plaats op met maar liefst 100.30 punten. Dit puntentotaal is aardig hoog voor een turner die in januari pas zeven jaar geworden is. Met de wervelende show van Jordi sloten de KDO Cycle Parts turners dit mooie wedstrijdweekend af. De thuisreis naar Hellevoetsluis was, dankzij storm en striemende regen, ook wervelend. Volgend weekend reizen 5 KDO turners naar Zutphen om daar in hun categorieën optimaal te presteren.
 

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *