Op baan 2 wist Joleine van Es, categorie jeugd, met een puntenscore van 40.30 een mooie 3e plaats te bemachtigen. Joleine heeft deze wedstrijd laten zien dat zij goede vorderingen heeft gemaakt en vooral haar brug was van hoog niveau. Karlijn Verhagen, eveneens categorie jeugd, heeft vanwege een blessure een aangepast programma laten zien en heeft desondanks een prima wedstrijd geturnd met een perfect uitgevoerde vloeroefening. Zij scoorde op dit onderdeel het 2e beste cijfer! Op baan 1 heeft Maxime van Ardennen, pupil I, laten zien dat zij prima meekon met de rest van het deelnemersveld. Maxime, vorig jaar nog uitkomend in de 3e divisie, liet een hele mooie overslag zien en ook op vloer scoorde zij het 3e hoogste cijfer! Sara Verkerke, pupil 2, maakte indruk op de jury met haar sprong. Zij liet een mooie overslag zien en ook haar schroef werd hoog beoordeeld! Ook haar stabiele brugoefening leverde een mooi cijfer op. Karlijn, Joleine, Sara en Maxime hebben KDO prima vertegenwoordigd op dit districtskampioenschap Zuid-Holland en hebben zich ruimschoots geplaatst voor hun volgende wedstrijd in aanloop naar het Nederlands Kampioenschap. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op 6 of 7 maart in Alphen a/d Rijn. Wij wensen de 1e divisie turnsters van KDO sport succes met hun voorbereidingen!

 

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *