In de tweede wedstrijdronde stonden weer acht Hellevoetse turners op de wedstrijdvloer. Bij de pupillen waren zoveel deelnemers dat er voor de eerste vier turners een medaille beschikbaar was. Romain de Laat verraste met een 8ste plaats terwijl Jozua Godefroy als nummer 4 vol trots een medaille mocht ophalen. Mitch de Vos werd bij de pupillen 1ste en is dus na Jordi Hagenaar die vorige week goud won, de tweede Zuid Hollands turnkampioen. Bij de jeugd was de spanning om te snijden. Tot en met het laatste toestel bleef het stuivertje wisselen aan de kop van het klassement. Bij de prijsuitreiking bleek Dave Maurits 8ste te zijn en Benno Hammerstein 5de. Jop van Gogh legde beslag op de 3de plaats en  Sebastiaan Willemsen werd de derde Zuid Hollandse kampioen van KDO-Sport in 2010. Kay Schreiner ten slotte die in de categorie junioren 1 turnde werd zeer verdienstelijk 5de. Met deze positieve uitslagenreeks mag KDO-Sport trots zijn op hun herenselectie.

Op vrijdagavond 5 februari van 18.00 tot 21.00 uur zullen alle selectie turners strijden om de titel KDO-Sport clubkampioen. Dat dit een spannende strijd zal worden staat na bovengenoemde uitslagen al vast. Op zaterdag 6 februari zullen de recreanten vanaf 9.00 uur hun clubkampioenschap afwerken. Deze wedstrijden zijn in de gymzaal aan de Plataanlaan waar publiek gratis toegang heeft!

Categorieën: Turnen