Bij de teamwedstrijden turnen 4 turnsters waarvan de beste 3 cijfers tellen. Het KDO team, onder leiding van Julian Ringelberg en Simone Starink, begon hun wedstrijd op brug. Aan de oefeningen valt nog wel het een en ander te verbeteren en vooral het ‘wippertje’ blijkt toch wel een struikelblok te zijn.

Toch waren de punten nog best behoorlijk en konden de meiden goed meedoen met de rest van de teams. Bij balk heeft het team jammer genoeg wat punten laten liggen maar heeft aan de andere kant ook mooie elementen laten zien zoals flikflakken en salto’s. Op de vloeroefeningen heeft het team de punten weten binnen te halen, ze werden erg mooi en strak uitgevoerd en de waardering was ook te zien in de cijfers. Op sprong werden er mooie Tsukahara’s gesprongen en ook op dit onderdeel hebben de meiden laten zien dat zij goed meekonden met de rest van het deelnemersveld. Wetende dat 4 van de 5 meisjes van het KDO team op de landelijk wedstrijden niveau 4 zullen turnen, kunnen we met een 9e plek en het 3e beste cijfer op vloer, zeker terugkijken op een zeer geslaagde NK finale!

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *