De winnaars van de laatste drie edities waren er, ondanks dat ze de grote favoriet waren, dit jaar niet zo zeker van of de titel geprolongeerd zou kunnen worden. Maar zij hielden in de voorrondes hun zenuwen onder controle en bereikten opnieuw de finale. Een van de andere favorieten was de vrijdagmiddaggroep. Ook deze groep drong inderdaad door tot de finale. Elke deelnemende ploeg had een eigen ludieke naam verzonnen. Zo waren er de Eigenheimers, de Toppers, de KDOotjes, en de finalisten The Black Pears en de Mega Watters. De finale ging tot de stand 7-7 mooi gelijk op. Toen kwam het servicekanon  Kees Spil op dreef met zijn overweldigende opslag. De winnaars van vorig jaar kregen mede hierdoor een voorsprong van maar liefst 8 punten. De Mega Watters gaven deze voorsprong niet meer uit handen. Met de eindstand van 25-15 werden Ruud de Groote, Ineke Poot, Leny Meyer, Kees Spil, Rien de Zeeuw en de in Frankrijk wonende Theo Wolfs voor de vierde keer op rij de winnaars. De wisselbeker werd door de winnende ploeg met gepaste trots in ontvangst genomen. Of deze ploeg ook volgend jaar deze beker zal winnen is nog maar de vraag. De andere deelnemende ploegen hebben veel afgekeken en geleerd van de kampioenen en zullen het de Mega Watters in 2010 zeker moeilijk gaan maken.

Hebt u ook het goede voornemen meer te gaan bewegen in het nieuwe jaar? Bij KDO-Sport is voor iedereen, van peuter tot 55 plusser, een passend trainingsuur. Kijk op www.kdosport.nl voor het uitgebreide lesrooster. U bent van harte welkom voor een gratis introductieles!
 

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *