Vooral de jongere gymnasten hadden, met Sinterklaas in aantocht, last van de spanning voor de wedstrijd. De oudere deelnemers hadden hun zenuwen iets beter in bedwang. Het resultaat was een gezellige drukke wedstrijd. Er werd vaak goed geturnd, maar er waren ook wat minder goed uitgevoerde oefeningen. De uitslagen na deze tweede wedstrijd waren soms verrassend. De ene gymnast kon zijn of haar plaats handhaven terwijl de andere enkele plaatsen zakte of juist steeg in het klassement. Over twee weken wordt de derde en beslissende wedstrijd gehouden in sporthal de Eendraght in HellevoetsluisAmy Willemsen Publiek is van harte welkom en de entree gratis. De wedstrijden duren van 09.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag 28 november zal de spanning, vooral voor de medaille kandidaten, nog groter zijn dan tijdens deze wedstrijd. De Hellevoetse gymnasten die in het tussenklassement bij de eerste drie staan zijn: op een eerste plaats: Amy Willemsen, Amy Spoelman, Cindy Wieleman, Sandra Jongejan, Chandailly Cecilia, Jasmijn Bonefaas, Jop van Gogh, Mitch de Vos, Darren Mikoen, Jop Jimmink en Tim van Onselen. Op een tweede plaats: Miranda Hilgers, Sanne Hoogendoorn, Irene van Marion, Laura van Berkel, Mitchel van Dongen, Sebastiaan Willemsen en Sam Nicknam. Op een derde plaats: Demi de Vries, Bo Wegereef, Joey Gouka, Marc-Jan Barnhoorn en Benno Hammerstein.

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *