Aan deze Turncompetitie doen alle 13  Gymnastiekverenigingen van het Rayon Voorne Putten Rozenburg deel. Ongeveer 500 turners en turnster doen in verschillende niveaus mee aan deze competitie. De competitie bestaat uit drie wedstrijden die telkens in een andere gemeente worden georganiseerd. Het bestuur van het Rayon VPR is verantwoordelijk voor de organisatie, terwijl de plaatselijke vereniging waar de wedstrijd wordt gehouden verantwoordelijk is voor de inrichting van de sporthal en de verdere zaken op die dag. van de drie wedstrijden tellen de twee beste resultaten voor de eindklassering. KDO-Sport heeft 106 turners en turnsters ingeschreven voor deze competitie, dat zijn jongens en meisjes van de zogenaamde recreatie turngroepen, zij trainen 1 keer per weer 1 uur en jongens en meisjes van de selectiegroepen die 6 tot 12 uur per week trainen.

Wij wensen onze turners en turnsters veel sukses met hun oefeningen tijdens de Turncompetitie.

De eerste wedstrijd is op 31 oktober in sporthal de Duckdalf te Brielle, de tweede wedstrijd is op 14 november in sporthal de Rozet te Rozenburg en de derde en beslissende wedstrijd is op 28 november in sporthal de Eendraght te Hellevoetsluis. Aan de hand van de einduitslag wordt bepaald wie er mee mag doen met de toestelfinales die op 12 december worden gehouden in Spijkenisse. 

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *