Na een twee maanden durende cursus heeft KDO-Sport er weer twee gediplomeerde assistenten bij. De twee geslaagden zijn Celeste Bal en Patricia Barnhoorn. Dit diploma is de voorbereiding op het zelfstandig lesgeven bij gym- en turnverenigingen. Celeste en Patricia hebben veel theorie en praktijklessen moeten volgen om het examen, op 20 juni, te mogen afleggen. De opleiding tot assistente werd gegeven in Geervliet door docenten van de KNGU. Al eerder dit seizoen waren twee meisjes geslaagd voor deze opleiding zodat KDO-Sport nu over vier gediplomeerde assistenten beschikt.

Ook Christa van Dijk en Sebastiaan Maas waren in opleiding. Deze twee hebben anderhalf jaar gewerkt en geleerd voor hun volledige lesgeef licentie niveau 3. Deze licentie geeft het recht om onder hun eigen volledige verantwoordelijkheid te mogen lesgeven. Ook Christa en Sebastiaan hebben hun opleiding met succes weten af te ronden. Met al deze geslaagden mag KDO-Sport met trots en vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *