Hellevoetsluis

Zaterdag organiseerde KDO-Sport voor het rayon Voorne Putten en Rozenburg van de KNGU de laatste wedstrijd van de Turncompetitie 2008

Ongeveer 550 jongens en meisjes turnden verdeeld over drie wedstrijdbanen hun oefeningen. Deze Turncompetitie bestond uit drie wedstrijden de eerste werd in Zuidland gehouden, de tweede in Spijkenisse en de derde in Sportcentrum De Eendraght in Hellevoetsluis. Van de drie geturnde wedstrijden telden de twee beste resultaten voor het eindklassement. De turners en turnsters zijn ingedeeld in 17 verschillende niveaus, in elk niveau kunnen afhankelijk van het aantal turners in dat niveau prijzen worden gewonnen.

Door de recreatie turners en turnsters KDO-Sport, dat zijn jongens en meisjes die maximaal 1,5 uur in de week trainen, werden de volgende prijzen verdiend:

Jongens, Miquel van Dongen en Tim van Onselen1e prijs

Meisjes, Janna Lans, Jil Geilvoet, Merel van Onselen, Emily Schell, Emily Garaci en Chandailly Cecillia allen een 1e prijs., Sanne Hoogendoorn een 2e Simone Otte een 3e en Anne Hooiveld een 5e prijs.

De KDO-Sport Selectie turners en turnsters, die wekelijks wel tot 12 uur trainen, wonnen de volgende prijzen; Jongens;  Mitch de Vos, Sebastiaan Willemsen, Dave Maurits, Job van Gogh en Mark-jan Barnhorn wonnen een 1e prijs en Benno Hammerstein een 2e prijs. Bij de meisjes wonnen Safrina van Ginkel Gazel Nicknamen Anniek Postema een 1e prijs en Maxime van Ardennen, Angelica Groen, Xanne Nanuru en Patricia Barnhorn een 2e prijs en Rosalie de Klerk en Nienke Knijnenburg een 3e prijs.

Op 13 december volgt nog de toestelfinale in sporthal de Witte Oliphant in Heenvliet, waar de beste 10 selectie turners en turnsters van deze competitie gaan uitmaken wie zich toestel kampioen van VPR mag gaan noemen.

Na deze goede prestaties van de KDO-Sport turners en turnsters in de turncompetitie kunnen de trainers en trainsters  met een goed gevoel gaan toewerken naar de Regionale en Landelijke wedstrijden die in de komende maanden zullen worden gehouden.

 

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *