Op zaterdag 6 juni waren in Heenvliet de jaarlijkse Springwedstrijden van het rayon Voorne, Putten & Rozenburg. ’s Ochtends was het de beurt aan de jeugd t/m 12 jaar. KDO-Sport deed hier mee met 2 groepen, te weten groep 5 met Zoë, Merel, Anouk, Sanne, Simone, Sophie en Rozemarijn, en groep 6 met Britt, Noa, Kelly, Vera, Jasmijn, Mercedes en Abigail. Beide groepen deden het erg goed op de 4 toestellen met op de trampoline zelfs salto’s van Rozemarijn en Merel en hoeksalto’s van Zoë, Sanne, Anouk, Kelly, Vera en Abigail! Er werd keurig en goed samengewerkt tijdens de oefeningen en de pasjes tussendoor. De prijzenuitreiking maakte het af: Groep 5 had een bronzen medaille op de trampoline en twee gouden medailles op plank/kast en de lange mat! Groep 6 had twee zilveren medailles op de lange mat én de trampoline.
’s Middags was het de beurt aan groep 17 bestaande uit: Migal, Damy, Deveny, Emily, Naomi, Dian Dutour en Sara en groep 18 bestaande uit Niels, Kevin, Sander, Chandailly, Irene, Liselotte en Jacqueline.
Groep 17 haalde een 3de prijs op de minitramp en een 2de prijs op de langemat. Groep 18 won zilver op zowel kast/plank als op kast/minitramp en minitrampoline en completeerde dit prijzenfestival met brons op de lange mat.

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *