Het mooie weer waarmee de wandelavondvierdaagse van start ging werd in de loop van de week nogal wisselvallig. Fikse regenbuien zorgden voor hilarische momenten maar… zonder morren werden de paraplu’s en regenjassen tevoorschijn gehaald en de routes bedwongen.

Bekijk hier de foto's

Ruim 2100 betalende wandelaars, dit betekent dat er inclusief begeleiding zo’n 3500 wandelaars op pad waren. Natuurlijk werden op de slotavond de welverdiende medailles uitgereikt en werden de sportievelingen in de bloemetjes gezet. Sommige ‘inhalers’ hadden wel héél originele bloemenhuldes of snoepcreaties gemaakt!!!

Langs deze weg wil KDO-Sport alle vrijwilligers, ruim zeventig in getal, nogmaals heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Voor veel vrijwilligers betekent de avondvierdaagse: vier dagen met een pakje brood onder de arm naar de oversteek- of stempelpost gaan. De opbouwers, die ook de route pijlen, zijn elke dag vanaf drie uur actief en ook de scholen (vaak de ouderraden van de scholen) hebben bergen werk verzet om de jeugd in de gelegenheid te stellen aan deze sportieve happening mee te doen.

De EHBO, elke avond met gemiddeld 10 medewerkers present langs de route, is een onmisbaar en zeer gewaardeerd onderdeel van dit wandelfestijn en ook met de sponsors, die elk jaar weer leuke verrassingen voor de wandelaars in petto hebben, is KDO-Sport heel erg blij. Dit jaar mochten we rekenen op bakkerij Voskamp, Aviko, Land- en Tuinbouw Promotieteam, de MCD, de Kinderkoepel, Mickey en Bokx Vastgoed Ontwikkeling.

De vier scholieren, Karin, Bianca, Hanna en Michelle, die via het maatschappelijke stageproject van het Helinium ervaring opdeden in de avondvierdaagse organisatie hebben zich bijzonder enthousiast op hun taken gestort. Het Sprookjesbos werd door hen opgesierd met prachtige paddenstoelen, vermomd als kabouters of sneeuwwitje werden de versnaperingen uitgedeeld en natuurlijk werd er ook geholpen bij het opruimen. Op de slotavond hebben de dames medailles en stickers uitgedeeld en ook dat werd met veel plezier en enthousiasme gedaan.

De avondvierdaagse in 2010 is van 7 t/m 10 juni. Schrijf deze datum alvast in de agenda!!!

Graag tot volgend jaar allemaal!!!

Namens de organisatie van KDO-Sport,
Truus de Graaf

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *