OPMEER – Turnster Karlijn Verhagen (11) van KDO-Sport Hellevoetsluis heeft zaterdag 14 maart een 2e plaats behaald op de 1e voorwedstrijd voor het NK 1e divisie. Ze begon sterk met een goede Tsukahara op sprong met 8,35 punten. Vooral op brug wekte Karlijn bewondering door als enige turnster dubbelsalto af te turnen (8,45 p.). Op alle toestellen scoorde ze ruim in de 8 punten, zodat ze op een totaalscore kwam van 33,516 net 0,1 punt achter de winnaar Lisa Verwaal van KDO Lekkerkerk. Hiermee is Karlijn door naar de ½ finale op 24 mei.

Bij de pupillen-II turnde Joleine van Es een stabiele wedstrijd, wat resulteerde in een 8e plaats met 32,633 punten. Op sprong turnde ze een goede overslag en schroefsalto (9,20 p.). De brugoefening werd prima doorgeturnd met een reus-streksalto als slot, dit leverde 8,30 punten op. Ook Joleine mag de volgende wedstrijd turnen op 24 mei in Reusel.
Aankomend weekend trachten de KDO turnsters van de 2e en 3e divisie in zich te plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen. Deze voorwedstrijd vind plaats in Volendam.

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *