Tweede uitwedstrijd volleybalteam…
Op woensdagavond 12 november vertrokken we met twee auto’s voor onze tweede uitwedstrijd naar het sportcomplex De Gooye in Dirksland om het op te nemen tegen Sparta Hygiëa
Na onze overwinning van de vorige wedstrijd tegen Setpoint waren we in een goede stemming. Van het huidige team samenstelling zijn er nu maar twee leden van vorige week aanwezig.
Omdat we met zeven man zijn wordt er afgesproken om per set een man op de bank te houden, en dus niet in te draaien.
De eerste set verliep niet zo als verwacht, onze organisatie was in de verdediging niet goed en verloren met 25-7. De tweede set verliep beter, we kwamen wel snel op achterstand, herstelde ons maar verloren de set wel met 25-18. In de derde set werd de organisatie in de verdediging weer wat uit het oog verloren, bij een aanval van Sparta werd goed geblokt maar als de bal er toch langs kwam stond de achterhoede vaak niet goed opgesteld, vooral bij diagonale smashes koste dit ons veel punten en verloren de set met 25-9. Bij de vierde en laatste set werden de rally’s wat langer, hadden we zo nu en dan een goede aanval, maar de routine bij de Spartanen en hun betere spel sloten we de set af met 25-12.
Na een verkwikkende douche en een drankje moe maar toch wel voldaan naar huis.
De volgende wedstrijd zijn wij op maandag 15 december te gast bij Ibis 2 in de Zaal de Morgenstont in Hellevoetsluis. Een halve thuiswedstrijd dus zet m op.