De eerste zege…
 
Op donderdagavond 6 november speelden de recreatievolleyballers van KDO sport alweer de derde wedstrijd van de Eilandencompetitie. Het was de tweede thuiswedstrijd van KDO en deze keer werd gespeeld tegen de volleyballers van Setpoint uit Zuidland.
 
De eerste set van de wedstrijd ging goed gelijk op waarbij KDO telkens zo’n 3 punten voorsprong had. Aan het einde van de set wist KDO verder uit te lopen en de set werd uiteindelijk gewonnen met 25-19.
De spelers van Setpoint bleken technisch goede spelers maar waren iets minder in de organisatie en de veldverdeling waardoor er gaten ontstonden. KDO wist daar goed gebruik van te maken en de tweede en derde set werden daardoor redelijk gemakkelijk gewonnen door KDO.
Toen de buit binnen was, bleek het moeilijk om de concentratie vast te houden. Setpoint maakt op hun beurt goed gebruik van het wisselende spel aan onze kant en trokken de vierde set overtuigend naar zich toe.
 
De setstanden waren:
1ste set            25 – 19
2de set             25 – 10
3de set             25 – 13
4de set             13 – 25
 
Met de ervaringen van de vorige wedstrijden hadden we besloten om met een vaste opstelling te spelen. Het vele wisselen tijdens de voorgaande wedstrijden bracht namelijk teveel onrust in het spel. Deze wedstrijd heeft het goed uitgepakt. Op toerbeurt zullen we voortaan in de basisopstelling staan.
 
De volgende wedstrijd is op woensdag 12 november in Dirksland tegen de volleyballers van Sparta. 
KDO-ers, zet hem op.
 
Albert
Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *