De tweede wedstrijd van de volleybalcompetitie…

Vrijdagavond 17 oktober was het weer zover. De tweede volleybalwedstrijd van KDO-Sport. De eerste wedstrijd was niet zo goed verlopen dus we hoopten  op een beter resultaat. We verzamelden ons om 20.15 uur bij Charles en met 2 auto’s reden we naar Spijkenisse. De locatie was nogal moeilijk te vinden maar we konden op tijd aan de wedstrijd beginnen.

De eerste set verloren we met 25-22 dus we konden redelijk meekomen. Met 3 man op de bank moest er dus voor de tweede set gewisseld worden. Dit was jammer genoeg geen succes. Mede hierdoor kwamen er nogal wat tekortkomingen van het team naar boven. De stop en pass naar de spelverdeler moet beter (gaan we verder aan werken op de training) en drie man wisselen is ook teveel van het goede. De tweede set verloren we met 25-8.

De derde set (2 man gewisseld) gaf niet het gewenste resultaat – verlies met 25-14 en de vierde set (3 man gewisseld) – verlies van 25-23. Kortom op onze trainingsavond moet er nog veel werk verricht worden.

We krijgen de bal wel over het net maar de ballen zijn voor de tegenstander makkelijk te verwerken en daardoor kunnen zij via hun aanval scoren. Wanneer we deze materie beter onder controle krijgen dan kunnen we ook wedstrijden winnend afsluiten.

Na de wedstrijd nog een lekker pilsje gedronken en tegen 23.30 waren we weer thuis.
Op naar de volgende wedstrijd.

Tonko

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *