BOUW TURNHAL KAN VAN START…
Donderdagavond heeft de gemeenteraad van Hellevoetsluis haar goedkeuring gegeven en daarbij ruim 5 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de bouw van de Multi Functionele Sport Accommodatie aan de Fazantenlaan.

Onderdeel van deze MFSA is een echte grote Turnhal volledig ingericht met valkuil, vast opgestelde toestellen, waaronder een verende vrije oefening vloer, alles er op en er aan dus…

Nu de gemeenteraad geld beschikbaar heeft gesteld kan voortvarend aan de slag worden gegaan en zal de aanbesteding niet lang op zich laten wachten.
Verwacht wordt dat begin 2009 de eerste paal de grond in kan.
De bouwtijd zal ongeveer een jaar bedragen.

Wanneer deze turnaccommodatie gereed is, waarschijnlijk begin 2010, kunnen de KDO-Sport turnsters en turners trainen en sporten in een unieke en veilige sportaccommodatie.

Het KDO-Sport bestuur is al heel lang bezig om zo’n Turnhal te realiseren, wat steeds maar niet lukte, en is dan ook heel blij dat nu werkelijk met de bouw zal worden begonnen.

Jullie voorzitter, Piet Poot

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *