Maandag 2 juni – vandaag ging de avondvierdaagse van start.
We hielden de hele dag de buienradar op internet in de gaten en rond zes uur moesten we de illusie dat we het droog zouden houden deze avond laten varen.
Even later bereikten de buien Hellevoetsluis en daarmee onze ruim 2000 wandelaars!!!
De Rabobank deelde vandaag druivensuiker snoep uit aan de wandelaars!

Foto’s van maandag 2 juni staan al in het fotoalbum op de website (Onder de knop activiteiten, en dan avondvierdaagse).

Dinsdag 3 juni – het exacte aantal wandelaars blijkt 2008 te zijn!
Mooi weer vandaag en de Plus deelde stappentellers uit…
Tonko heeft de nieuwe serie foto’s van vandaag al op de website gezet. Nieuwsgierig? Gewoon even in het fotoalbum kijken dan…

Woensdag 4 juni – mooi wandelweer! Onze sponsor die versnaperingen uit zou delen in het Sprookjesbos komt, door onverwachte omstandigheden, niet opdagen. Heel jammer. Alle complimenten voor onze Sprookjesbosbewoners (de Heks, Sneeuwwitje en de Kabouters) dat ze, onder aanvoering van Jeannette, met muziek en leuke dansjes toch de wandelaars een leuk tochtje door het Sprookjesbos bezorgd hebben.
Het Aviko team maakt aan de Kanaalweg wel lekkere hapjes klaar die uitgedeeld worden!

Natuurlijk staan ook de foto’s van dag drie alweer in het fotoalbum!

Donderdag 5 juni – Na een dag regen is het ‘s avonds droog. Hoera! Alle muziekcorpsen staan op tijd op hun post om met een muzikaal onthaal de laatste kilometers van de wandelaars op te fleuren. Natuurlijk worden er heel veel bossen bloemen en andere leuke avondvierdaagseverrassingen aan de 2008 sportieve Hellevoeters uitgedeeld.
Het zit er weer op. Vrijwilligers allemaal bedankt voor de medewerking, het was weer geweldig dat we op jullie mochten rekenen! Enne… graag tot volgend jaar!!!

Onder het motto:
Foto’s vandaag gemaakt, morgen op www.kdosport.nl worden er door onze ‘huisfotograaf’ Tonko Blokzijl elke dag foto’s gemaakt die zo mogelijk dezelfde avond nog op de website gezet worden…

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *